Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 19-03-2020
 Onderwerp: Begin je magische avontuur vandaag in de demo van Trials of Mana
08:19 - Square Enix Ltd., nodigt spelers uit om hun epische Trials of Mana-reis alvast te beginnen in een gratis demo van de game die vandaag verschijnt voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en STEAM, in aanloop naar de lancering van de game op 24 april.

De demo voor deze komende action-RPG laat spelers voor het eerst de uitgestrekte fantasy-wereld van de game verkennen. Spelers kunnen drie uit zes unieke personages kiezen om een team te vormen en daarmee een spannende reis beginnen om de krachten van het kwaad te bestrijden. De demo laat spelers het begin van het verhaal van elke held beleven en zien hoe hun avonturen samenkomen in de strijd tegen het kwaad. De vorderingen die spelers in de demo maken, kunnen ze later voortzetten in de volledige game.

   

 Onderwerp: Korte teaser voor The Last of Us Part II
08:23 - Naughty Dog heeft een korte teaser uitgebracht van de actiegame The Last of Us Part II. De game verschijnt 29 mei voor de PlayStation 4.


   
 Onderwerp: Weer nieuwe games voor de Xbox Game Pass
08:24 - Microsoft heeft nieuwe games voorgesteld voor de Xbox Game Pass. Het gaat om onderstaande titels die vanaf bijbehorende datum beschikbaar zullen zijn.

19-03-20: Ace Combat 7: Skies Unknown
19-03-20: Kona
19-03-20: The Surge 2
24-03-20: Bleeding Edge
26-03-20: Power Rangers: Battle for the Grid

   
 Onderwerp: PlayStation 5 specifciaties volledig onthuld
08:26 - Sony heeft de PlayStation 5 specificaties bekend gemaakt. De console kent een iets minder krachtige CPU in vergelijking met de Xbox Series X maar Sony belooft dat haar SSD een snelheidswinst moet behalen. Qua teraflops heeft de GPU 10.28 teraflops ten opzichte van 12 teraflops voor de Xbox Series X. De gehele lijst met specs is als volgt:


   
 Onderwerp: Enkel PS4-games backwards compatibel op PS5
08:41 - Sony heeft bekend gemaakt dat de PlayStation 5 backwards compatibiliteit beperkt zal blijven tot PlayStation 4 games. Je kunt dus geen PS3-games in de console stoppen om deze vervolgens te kunnen spelen. Ook PS2-titels draaien niet op de unit, net als PS1-games. Elke game voor de PS4 zal overigens niet standaard draaien op de PS5. Elke titel heeft namelijk aanvullende ontwikkeling nodig om te kunnen werken op de PlayStation 5. Er zal dus voor elke game een update moeten verschijnen om deze werkend te krijgen. Sony benadrukt dat alle populaire games op de PS5 functioneel gemaakt zullen worden en dat het aanbod uitgebreid zal zijn.

   
 Onderwerp: Schrijf geschiedenis en word de nieuwe kampioen in TT Isle of Man - Ride on the Edge 2
10:28 - Virtuele motorcoureurs van over de hele wereld, zijn jullie klaar voor de start? NACON en KT Racing maken met plezier bekend dat TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 nu verkrijgbaar is. Neem deel aan de beroemdste motorrace ter wereld met de officiële game!

In TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 race je over de wegen van het Snaefell Mountain-parkoers, waarop de Isle of Man Tourist Trophy al langer dan een eeuw wordt gehouden. Het Isle of Man TT-parkoers is heel iets anders dan een klassiek circuit. De route zit vol imperfecties en bevat snelle bochten, scherpe bochten en lange rechte stukken waarop coureurs snelheden tot boven de 300 km/uur kunnen halen! TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 biedt spelers een getrouwe nabootsing van het veeleisende parkoers van deze legendarische race, dat feilloze inschattingen eist van coureurs die erop willen zegevieren.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 tilt het realisme naar een hoger niveau met verbeterde motor-physics, slijtage van verschillende onderdelen, en de officiële motorfietsen en coureurs. Om aan de hoge verwachtingen van spelers te voldoen, heeft KT Racing nauw samengewerkt met twee professionele coureurs: Julien Toniutti, de snelste Franse TT-coureur, en Davey Todd, die op de tweede plaats staat van de wereldwijde klassementen van de game en de een-na-snelste nieuwkomer ooit is in de echte race.

Voor nog meer raceplezier kunnen spelers zich uitleven in het open gebied genaamd biker's paradise: de ideale plaats om de instellingen van je motorfiets aan te passen en deel te nemen aan diverse uitdagingen, zoals achtervolgingen en time-attacks. Daarnaast krijgen spelers in de verbeterde Career-mode de kans om zich vanuit de amateurklasse op te werken en uiteindelijk de Senior TT te winnen! Kies de teams waar je elk seizoen voor wilt racen, verbeter je motorfietsen, plan je kalender en manage je carrière om de ultieme prijs te winnen.

TT Isle of Man – Ride on the Edge 2 is de meeste gedetailleerde motorrace-simulatie in zijn genre, onder meer dankzij het volgende:

• Realistische motorfiets-physics en uitdagende gameplay
• Alle 60 kilometers van het Isle of Man Tourist Trophy-parkoers zijn gedetailleerd nagebootst
• 17 extra circuits om te verkennen en je racevaardigheden op te verbeteren
• Een open-wereld-gebied voor het testen van je reflexen en motorfiets-instellingen
• Een diepgaande Career-mode waarin je je vanuit de amateurklasse kunt opwerken tot winnaar van de Senior TT
• 27 coureurs en 13 officiële TT-motors, aangevuld met 5 legendarische motorfietsen
• Een unieke helmcamera, om nog meer in de races op te gaan

   

 Onderwerp: Hello Games werkt aan The Last Campfire
11:35 - Hello Games, de studio bekend van No Man's Sky, werkt aan een nieuwe game. Het gaat om een adventure game die voor de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Switch moet verschijnen in deze zomer. Het spel heet The Last Campfire en moet story-based zijn. Spelers ontdekken een volledig nieuwe wereld en moeten allerlei puzzels oplossen gedurende hun verkenning. Het ultieme doel is om het laatste kampvuur aan te wakkeren en te laten branden. Wat dat precies in gaat houden is nog niet helemaal duidelijk.