Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 20-03-2020
 Onderwerp: Nacon kondigt WRC 9, WRC 10 en WRC 11 aan
08:16 - NACON en zijn ontwikkelstudio KT Racing kondigen met plezier de komst aan van WRC 9, de officiële videogame van de FIA World Rally Championship. Na het succes van WRC 8, zal WRC 9 de liefhebbers van rally-gaming diverse verbeteringen en nieuwe mogelijkheden bieden. WRC 9 verschijnt op 3 september 2020 voor Xbox One, PlayStation 4 en pc, dat laatste via de Epic Games Store, en op een latere datum voor de Nintendo Switch.

NACON is ook blij om te kunnen aankondigen dat WRC 9 tevens in ontwikkeling voor de Xbox Series X en PlayStation 5. Meer details over de release-timing en kenmerken van de versies voor deze systemen worden gedurende de komende maanden onthuld.

Daarnaast maken NACON en KT Racing bekend dat hun licentieovereenkomst met WRC Promoter tot 2022 is verlengd voor de ontwikkeling en uitgave van WRC 10 en WRC 11.

Voor WRC 9 zetten de gepassioneerde ontwikkelaars wederom alles op alles om aan de hoge verwachtingen van rally-fans te voldoen en zelfs nog meer realisme en uitdagingen te leveren.

Een verbeterde Career-mode
WRC 8 was een dikke hit bij rally-fans, met name dankzij de Career-mode, die werd geprezen als één van de beste in racing-games. Deze Career-mode keert terug in WRC 9 met verbeterde gameplay-mechanics, nieuwe mogelijkheden om je team te upgraden, meer variatie in evenementen en een sterkere verbinding met wat de teams van het echte kampioenschap het hele jaar door doen.

Zelfs nog meer content
WRC 9 biedt wederom een heleboel content, waarbij drie nieuwe evenementen aan de kalender zijn toegevoegd: de terugkeer van de iconische Safari Rally in Kenia, Rally Japan met zijn uitdagende smalle asfaltwegen en de prachtige landschappen van de rally van Nieuw-Zeeland, naast twee andere rally’s met compleet vernieuwde omgevingen. Fans kunnen ook racen met nieuwe klassieke wagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet.

Een nóg realistischere race-ervaring
Om het gedrag van bepaalde wagens te verbeteren en verfijnen, hebben de ontwikkelaars wederom de focus gelegd op het realisme van de auto-physics – inclusief ophanging, remmen en massa-overdracht – om het authentieke gevoel naar een hoger niveau te tillen. Door deze aandacht voor details worden de reacties van voertuigen getrouw gereproduceerd, op alle ondergronden en onder alle omstandigheden die ook het echte kampioenschap kent. Een speciale focus op geluid maakt de ervaring nog overtuigender.
Met WRC 9 kunnen spelers in het hart van het nieuwe FIA World Rally Championship duiken, met alle content van de jaarkalender en heel veel meer:

• 3 nieuwe rally’s: Japan, Nieuw-Zeeland, Kenia
• Meer dan 50 officiële teams en hun kleuren van de WRC, WRC 2, WRC 3 en Junior WRC
• Meer dan 15 bonuswagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet

   
 Onderwerp: DOOM Eternal is vanaf vandaag beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia
12:11 - Bethesda Softworks®, een ZeniMax® Mediaonderdeel, heeft aangekondigd dat DOOM® Eternal nu wereldwijd beschikbaar is voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Google Stadia.

DOOM Eternal, ontwikkeld door id Software, werd bekroond tot Beste Actiegame en Beste PC-game tijdens E3 2019 en is in meer dan 350 ‘Meest Geanticipeerde Games van 2020’-lijstjes verschenen. Het is het rechtstreekse vervolg op DOOM, winnaar van The Game Awards’ Beste Actiegame van 2016.

“DOOM Eternal is de meest ambitieuze game die onze studio ooit heeft gemaakt,” zei Marty Stratton, Executive Producer bij id Software. “De grootte van de campaign en BATTLEMODE zijn een waar bewijs van de passie en het talent van iedereen bij id Software. Het was fantastisch om DOOM Eternal te maken en we kunnen niet wachten om spelers te laten proeven van de spanning van deze epische trip.”

Beleef een agressieve en boeiende gevechtspuzzel die je uitdaagt om nieuwe vaardigheden en wapens onder de knie te krijgen in de grootste, snelste en diepste DOOM-game ooit gemaakt. Aangedreven door idTech® 7 en ingesteld op een geheel nieuwe pulserende soundtrack gecomponeerd door Mick Gordon, breidt DOOM Eternal uit met alles wat spelers leuk vonden aan DOOM (2016) waaronder een verfijnde combat-loop, nieuwe en terugkerende klassieke demonen, een krachtig nieuw arsenaal en ongelofelijke nooit eerder geziene werelden.

DOOM Eternal is beschikbaar als Standard en Deluxe Edition. De Deluxe Edition bevat de Year One Pass die toegang biedt tot twee campaign add-ons die binnen het eerste jaar van DOOM Eternal’s release gelanceerd worden. Deze op zichzelf staande verhalen verkennen de rampzalige gebeurtenissen die hebben geleid tot de val van de aarde in de strijd tegen de demonen. De Deluxe Edition bevat ook de Demonic Slayer Skin om in de campaign en in BATTLEMODE te gebruiken, alsook het Classic Weapon Sound Pack.

    Onderwerp: Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch is nu verkrijgbaar in winkels en de Nintendo eShop
12:12 - Het is tijd om van je eigen, unieke eilandleven te genieten. In Animal Crossing: New Horizons, dat nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch, vertrekken spelers naar een afgelegen eiland om daar hun eigen paradijsje van te maken door het te verkennen, te vormen en aan te passen.

De Animal Crossing: New Horizons – Jouw eiland, jouw leven! (Nintendo Switch)-trailer toont het begin van een nieuw leven op het eiland, inclusief diverse activiteiten, zoals het opzetten van een tent, gereedschappen maken, aanpassingen maken, verkenningstochten ondernemen en kennismaken met nieuwe en terugkerende dierlijke bewoners. Er worden regelmatig gratis updates aan de game toegevoegd, waardoor spelers van seizoensgebonden content kunnen genieten. De eerste update, die nu beschikbaar is, zorgt er bijvoorbeeld voor dat in april “Konijnendag” wordt gevierd op het eiland. De software-update voegt voor leden van Nintendo Switch Online ook de mogelijkheid toe om online-functies te gebruiken.

Of je nu online speelt of met anderen in je omgeving, het eilandleven wordt er alleen maar beter op als je het deelt met andere spelers. In Animal Crossing: New Horizons kunnen maximaal acht spelers op hetzelfde eiland wonen. Eilandbewoners kunnen tot drie andere bewoners bellen om het eiland met zijn vieren tegelijk te verkennen.

Via een lokale, draadloze verbinding of online kunnen tot acht spelers tegelijk samenspelen op hetzelfde eiland. Maar ook in je eentje valt er genoeg te beleven, met een groeiend aantal dierlijke bewoners die elk hun eigen persoonlijkheid hebben en hun eigen dingen op het eiland doen. Vriendelijke dieren als Tom Nook, Timmy en Tommy verlenen hun diensten en helpen je graag om je gemeenschap te laten groeien, je huis te upgraden en het in te richten met meubels en accessoires – waarvan je sommige zelf kunt ontwerpen of naar eigen smaak kunt aanpassen.

Nintendo Switch Online-leden kunnen nu ook gebruikmaken van NookLink, dat onderdeel is van de Nintendo Switch Online-app, om een QR-code te scannen van een zelfgemaakt ontwerp uit het eerder verschenen Animal Crossing: New Leaf of Animal Crossing: Happy Home Designer met een smartphone en deze te downloaden in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers die Animal Crossing: New Horizons bezitten online verbonden zijn, kunnen ze via de Nintendo Switch Online-app voor smartphones ook met elkaar praten, of het toetsenbord gebruiken om tekstberichten uit te wisselen.

   

 Onderwerp: DiRT Rally 2.0 Game of the Year Edition nu verkrijgbaar
15:45 - Codemasters maakt bekend dat DiRT Rally 2.0™ Game of the Year Edition vanaf vandaag verkrijgbaar is voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief de Xbox One X, en Windows-pc, via plaatselijke retailers. De Game of the Year Edition en het DiRT Rally 2.0 Colin McRae ’FLAT OUT’-pakket zijn vanaf 24 maart te koop via digitale winkels. Spelers met DiRT Rally 2.0 Deluxe Edition of een volledig Season-pakket ontvangen de Colin McRae-content gratis als digitale download. Voor bestaande spelers die de Standard Edition bezitten, zonder aanvullende content, is het  ‘FLAT OUT’-pakket apart te koop.

DiRT Rally 2.0 GOTY laat spelers het beste van rally en rallycross beleven met 81 wagens op 26 locaties. Spelers kunnen genieten van de meest authentieke punt-naar-punt-rally-game, gecombineerd met de spectaculaire, razendsnelle actie van het officiële FIA World Rallycross Championship: een meer traditionele race waarin zes wagens direct tegen elkaar verschillende rondes over een parkoers racen.

Het DiRT Rally 2.0 Colin McRae ‘FLAT OUT’-pakket biedt toegang tot een nieuwe Schotse locatie, Perth & Kinross, met 12 routes en de SUBARU Impreza S4 Rally en SUBARU Legacy RS. Om de carrière van Colin McRae te vieren, bevat het pakket ook 40 scenario’s met verschillende moeilijkheidsniveaus uit verschillende fases van McRae’s carrière, van de jaren 80 tot de jaren 2000.

“DiRT Rally 2.0 Game of the Year biedt het beste van rally en rallycross in één compleet pakket,” zei Ross Gowing, DiRT Rally 2.0 Game Director bij Codemasters. “Het Colin McRae Flat Out-pakket is ons eerbetoon aan de beste coureur van zijn generatie, en we weten dat dit iets is waar onze spelers van gaan genieten.”