Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 23-03-2020
 Onderwerp: Sony haalt Mario-creatie uit Dreams op aandringen van Nintendo
09:32 - Sony heeft een Dreams creatie van Nintendo's karakter Mario verwijderd uit de game. Volgens Sony heeft Nintendo geklaagd over de creatie in Dreams en vroeg het aan Sony om deze down te halen. Sony heeft daarop gereageerd en liet de creatie ook direct uit de game halen. Volgens Nintendo is het niet toegestaan om haar IP's te gebruiken in Sony's game.


   
 Onderwerp: The Signifier aangekondigd voor PC
11:20 - The Signifier is een mysterieus avontuur dat in de eerste persoon verteld wordt. Je bent Frederick Russell, een expert in AI en psychologie. Hij is de hoofdonderzoeker van de Dreamwalker, een experimentele brein scanner. Met dit apparaat kan hij de geest van een overleden persoon onderzoeken. Russel staat voor de keuze wanneer de vice president van het grootste technologie bedrijf wordt gedood. Het spel staat gepland voor de PC.


   

 Onderwerp: Eerste review voor Half-Life: Alyx in EDGE
07:45 - Het Britse Edge, dat vaak wordt gezien als een kritisch blad, is goed gestemd de afgelopen weken. Het magazin geeft namelijk erg goede cijfers ditmaal aan games als Half-Life: Alyx, Dreams, Animal Crossing en Hunt: Showdown.

Dreams (PS4, Sony): 10
Animal Crossing: New Horizons (Switch, Nintendo): 9
Street Fighter V: Champion Edition (PS4, Capcom): 7
Murder By Numbers (Switch, The Irregular Corporation): 7
Hunt: Showdown (PS4/Xbox One, Deep Silver): 9
Granblue Fantasy Versus (PS4, Marvelous): 8
Space Chanel 5 VR: Kinda Funky News Flash (PS4, Grounding): 5
Half-Life: Alyx (PC, Valve): 9

   
 Onderwerp: Xbox Series X-generatie gaat 7 tot 10 jaren mee
07:54 - De nieuwe generatie consoles moet een levensduur krijgen van 7 tot 10 jaren. Dat heeft Microsoft gezegd via een Game Stack presentatie. De Xbox Series X staat gepland voor eind dit jaar en games zullen dus blijven uitkomen tot omstreeks 2027. De consoles zijn de komende generatie een stuk krachtiger wat betreft hardware en dus lijkt dit aannemelijk. Ook is nog verre van duidelijk of er nog nieuwe consoles komen na de Xbox Series X en de PlayStation 5. Sony heeft nog niet duidelijk gemaakt wat de verwachtingen zijn voor de lifecycle van de komende generatie.

   
 Onderwerp: Ontwikkelaar: Je moet niet alleen de specs van de PS5 vergelijken met de Xbox Series X
13:29 - Veel mensen keken raar op toen bekend werd dat de specificaties van de PlayStation 5 qua teraflops lager liggen dan die van de Xbox Series X. Echter laat Ready at Dawn oprichter Andrea Pessino weten via de PS Lifestyle dat veel mensen de kracht van de PS5 onderschatten.

"Binnen 5 jaren vanaf de lancering zullen mensen de echte revolutionaire aspecten van de PS5 waarderen. Het draait niet alleen om de teraflops, dat is iets wat erg overschat en niet begrepen wordt. Een console is meer dan een opsomming van specifciaties. API's, integratie en andere architectuur zijn net zo belangrijk. Daar moeten de grootste innovaties vanaf komen."

   
 Onderwerp: Eerste blik op de nieuwe content voor Dragon Ball Z: Kakarot en meer informatie over de volgende vechtersbaas in Dragon Ball FighterZ
15:37 - Mede dankzij de personages en transformaties uit DRAGON BALL SUPER zal de eerstvolgende DLC voor DRAGON BALL Z: KAKAROT fans de mogelijkheid bieden om de Super Saiyan God-transformatie te bereiken via een training tegen Whis, waarna je in een exclusieve Boss Battle Episode oog in oog komt te staan met Beerus.

Spelers hebben gedurende de gehele game toegang tot deze content en de mogelijkheid om de nieuw verworven Super Saiyan God-transformatie te gebruiken tijdens de main storyline!

De "A NEW POWER AWAKENS - Part 1" DLC zal alleen beschikbaar zijn via de Season Pass in het voorjaar van 2020, of kan worden aangeschaft samen met "A NEW POWER AWAKENS - Part 2" die later dit jaar verschijnt.
In het voorjaar van 2020 verschijnt ook de Music Compilation Pack als onderdeel van de Ultimate Edition. Deze bevat de volgende titels:

• MAKAFUSHIGI ADVENTURE!
• ROMANTIC AGERUYO
• WE OTTA POWER
• DETEKOI TOBIKIRI ZENKAI POWER
• BOKUTACHIHA TENSHIDATTA
• DRAGON SOUL
• UNMEINO HI ~TAMASHII VS TAMASHII~
• “DRAGON BALL Z” BGM (TV)
• KAIBUTSU FRIEZA VS DENSETSUNO SUPER SAIYANS
• YAPPARI SAIKYO SONGOKO!! (WE GOTTA POWER)
• SOLID STATE SCOUTER

Daarnaast is er ook meer informatie over het volgende personage van DRAGON BALL FIGHTERZ FighterZ Pass 3: Goku (Ultra Instinct)! Ultra Instinct is de laatste en sterkste vorm die Son Goku kan gebruiken. Deze techniek scheidt het bewustzijn van de gebruiker van zijn lichaam en stelt je in staat om te bewegen en volledig volgens je instincten te vechten. Je wordt dus niet langer beperkt door je gedachten en emoties. In DRAGON BALL FIGHTERZ zorgt dit ervoor dat Goku (Ultra Instinct) een personage met een vlekkeloze verdediging wordt en bekwaam met meerdere vernietigende aanvallen!

Behalve Goku (Ultra Instinct) en Kefla zal FighterZ Pass 3 nog drie personages bevatten die later dit jaar zullen verschijnen. Deze nieuwe personages worden apart beschikbaar gemaakt en zijn te krijgen als onderdeel van de FighterZ Pass.