Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 24-03-2020
 Onderwerp: Logitech G en McLaren luiden nieuw racetijdperk in
09:23 - Logitech G, een merk van Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI), heeft vandaag een hernieuwde samenwerking met McLaren aangekondigd en luidt hiermee een nieuw racetijdperk in. Door de rijke historie van McLaren in de autosport- en autowereld te combineren met de expertise van Logitech G in simracing, esports en gamingtechnologie, duiken de twee bedrijven dit jaar samen dieper in esports dan ooit tevoren.

"Logitech G heeft de inspanningen van McLaren op het gebied van esports vanaf het begin ondersteund en ik kijk ernaar uit om deze samenwerking uit te breiden. Logitech G is uniek in de manier waarop ze samenwerken met hun partners om de beste ervaring en hoogwaardige producten voor gamers te creëren.” zegt Mark Waller, Managing Director Sales & Marketing bij McLaren Racing. "We zijn verheugd om gamers een nieuwe G Challenge te brengen en een nieuwe toegangspoort tot de racewereld te openen."

Logitech G en McLaren lopen voorop wat betreft simracing. Competities zoals het McLaren Shadow Project en de Logitech G Challenge hebben een sleutelrol gespeeld in de snelle groei van de community en interesse in de autosport. In 2018 en 2019 trokken beide evenementen de aandacht van meer dan een miljoen deelnemers. In de toekomst bundelen McLaren en Logitech hun inspanningen in één spannende competitie, de G Challenge 2020, de meest complete simracingcompetitie ter wereld.

"McLaren is een pionier in de auto-industrie en de hyper-competitieve wereld van Formule 1. We zijn verheugd om onze samenwerking voort te zetten en onze toewijding aan een gedeelde visie te verbreden om simracing in de gamingwereld en daarbuiten naar een hoger niveau te tillen", zegt Vincent Borel, General Manager Gaming Simulation bij Logitech G. "Samen met McLaren gaan we een spannende simracing-ervaring creëren die de passie en racegeest in ons allemaal zal doen ontbranden."

   

 Onderwerp: Valve levert weer puike game met Half-Life: Alyx
09:26 - Het lijkt erop dat Valve weer een puike prestatie heeft neer weten te zetten. De eerste reviews van Half-Life: Alyx zijn uit en de cijfers zijn weer imponerend.

PC Gamer – 92/100
Venturebeat – 80/100
Gamesradar – 4.5/5
Gamespot – 9/10
PCGamesN – 9/10
Video Games Chronicle – 5/5
PC World – 4.5/5
Road to VR – 10/10
USgamer – 4.5/5
IGN – 10/10

   
 Onderwerp: Eerste screenshot voor S.T.A.L.K.E.R. 2
09:28 - Developer GSC Game World heeft het eerste screenshot van S.T.A.L.K.E.R. 2 uitgebracht. Het spel werd sinds 2010 al tweemaal geannuleerd en stond weer op uit de dood maar inmiddels is men volop bezig aan de sequel. Details omtrent het spel zijn er nog niet. In 2014 begon de ontwikkeling officieel weer, waarmee de titel inmiddels alweer 6 jaar in productie is.


   


 Onderwerp: Microsoft, Valve en HP werken aan next-gen VR headset
09:40 - Microsoft, Valve en HP werken samen aan een volgende generatie virtual reality headset. Het moet gaan om een zeer comfortabele headset welke de nieuwe standaard moet worden binnen de VR-wereld. Er zullen geen compromissen gedaan worden op de kwaliteit en verdere details volgen nog. Verwacht wordt dat de headset zowel voor de PC als voor de Xbox Series X zal verschijnen. Op de website van Steam zien we inmiddels de aankondiging staan.


   
 Onderwerp: Grootste uitbreiding ooit voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint nu beschikbaar
10:16 - Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Episode 2, de grootste uitbreiding voor de game tot nu toe, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC, Uplay+ en Stadia. Episode 2 introduceert een nieuw verhaalgedreven avontuur waarin spelers samenwerken met Sam Fisher, twee nieuwe klassen en valt samen met Title Update 2.0 die onder andere de nieuwe Ghost Experience toevoegt. Daarnaast is de game van 26 tot en met 29 maart gratis speelbaar op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Deze grote update bevat onder meer:
• Een nieuw verhaalgedreven avontuur gekoppeld aan Episode 2 met acht verhalende missies waarin spelers samenwerken met Sam Fisher, het bekende hoofdpersonage uit Tom Clancy’s Splinter Cell. Samen ontdekken ze een complot om hersengestuurde militaire drones te ontwikkelen en moeten ze de ontwikkeling ervan op Auroa stoppen. Het avontuur introduceert nieuwe op stealth gerichte gameplayelementen en bevat cinematics met de stem van Michael Ironside. Het volledige avontuur is beschikbaar voor iedereen die de Year One Pass bezit, maar is ook los verkrijgbaar. Alle spelers krijgen gratis toegang tot de eerste missie en de bijbehorende twee beloningen, en kunnen met vrienden spelen in coöp. In totaal zijn er tien nieuwe, exclusieve missiebeloningen te verdienen.
• Twee nieuwe klassen beschikbaar in zowel de PvE- als PvP-modi, met een week vervroegde toegang voor iedereen die de Year One Pass bezit.
- De Echelon klasse richt zich op stealth, waardoor spelers geruisloos kunnen bewegen om vijanden te elimineren. De speciale vaardigheid van de Echelon klasse, Sonar Vision, helpt spelers vijanden door muren te detecteren en drones te verstoren.
- De Engineer klasse laat spelers meer schade aan drones aanrichten en effectiever omgaan met granaatwerpers. De speciale vaardigheid van deze klasse, de Defense Drone, valt nabije vijanden aan, en de klassetool, de Supply Drone, verstrekt bondgenoten een extra magazijn met sterkere munitie.
• De Ghost Experience, een nieuwe gratis modus voor alle spelers die nieuwe intense en tactische opties biedt en waarbij spelers hun ervaring volledig kunnen aanpassen. Spelers kiezen uit tal van instellingen, waaronder het weglaten van het uitrustingsniveau voor een realistischer lootsysteem. Voor meer details over deze modus, bezoek ghost-recon.ubisoft.com.
• PvP-updates, waaronder vier nieuwe maps en de optie om op een map te stemmen.

Title Update 2.0 bevat ook een groot aantal door de community aangevraagde features, waaronder de plaatsing van de camera, basejumpen, sorteeropties voor wapens en uitrusting en meer.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is reeds verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Windows PC en Stadia, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

   

 Onderwerp: De ontwikkeling van Final Fantasy VII Remake: Geschiedenis en personages
12:10 - In aanloop naar de lancering van FINAL FANTASY VII REMAKE op 10 april, presenteert Square Enix Ltd., het tweede deel van een serie video’s die kijkers een diepgaand inzicht bieden in de creatie van deze videogame waar heel veel gamers naar uitkijken.

Via interviews met de makers, artists en ontwikkelaars van de game, geeft de serie een exclusief inzicht in de geheimen achter de creatie van FINAL FANTASY VII REMAKE.
Deze tweede video belicht het verhaal en de personages in FINAL FANTASY VII REMAKE en bevat interviews met bekende ontwikkelaars, waaronder:

• Yoshinori Kitase (Producer)
• Kazushige Nojima (Story & Scenario)
• Naoki Hamaguchi (Co-Director – Game Design / Programming)
• Motomu Toriyama (Co-Director – Scenario Design)

   

 Onderwerp: Dissidia Final Fantasy Opera Omnia verwelkomt de lente met nieuw Final Fantasy VII-event
14:52 - Om te vieren dat het langverwachte FINAL FANTASY VII REMAKE op 10 april 2020 verschijnt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, nodigt Square Enix Ltd., spelers uit om te genieten van nieuwe FINAL FANTASY VII-thema-content in de populaire mobile game, DISSIDIA FINAL FANTASY OPERA OMNIA. Vanaf vandaag tot 13 april kunnen spelers genieten van nieuwe quests in FINAL FANTASY VII-thema, tijdelijke evenementen, coöp-quests en toegang tot speciale aanbiedingen, inclusief nieuwe bundels met gems en kostuums.
Hieronder alle details over de tijdelijke content:

• Speciaal tijdelijk evenement: “Abyss: A New Episode”
- Dit evenement met FINAL FANTASY VII-thema bevat uitdagende quest-restricties en vijand-modifiers op de niveaus Normal en Hard.
- Spelers kunnen zolang dit evenement duurt diverse beloningen verdienen, inclusief gems, armor tokens, power tokens, realization-materialen en veel meer.
• Bundels met gems en kostuums
- De bundels bevatten onder andere een nieuwe, door CRISIS CORE - FINAL FANTASY VII geïnspireerde blauwe jurk voor Aerith, een door FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN geïnspireerde outfit voor Tifa en een terugkerende, door FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN geïnspireerde outfit voor Cloud.
• Coöp-quests
- Van nu tot 6 april: “March of the Machines”
- Van 31 maart tot 13 april:“The Marauding Mimesis”
- Door deze quests te voltooien verdienen spelers tokens die ze kunnen inwisselen voor power tokens, armor tokens, draw tickets en meer.
• Draw Banners met gratis eerste multi-draw
o De eerste banner, die beschikbaar is van nu tot 6 april, bevat Cloud, Tifa en Aerith
- Een tweede banner met drie andere personages komt beschikbaar tussen 31 maart en 13 april.
• Andere tijdelijke lente-promoties:
- Coöp-stickers: nieuwe geanimeerde Kactuar-stickers zijn voor Dissidia Points te koop tussen nu en 13 april
- Speciale Chocobo-panel-missies
- 3x-Effect Support-item-aanbieding
- 2x beloningen voor Cycle Quests en 3x beloningen voor Daily Missions zijn actief van nu tot 14 april