Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 25-03-2020
 Onderwerp: Zesde aflevering The Borderlands Show onthult Level Cap verhoging en Mayhem Mode 2.0 details voor Borderlands 3
07:54 - Hey, Vault Hunters! Het is bijna zover: de bruiloft van de eeuw komt eraan! Om dit te vieren hebben we deze speciale aflevering van The Borderlands Show voor je. Voor het geval je het gemist hebt, in de aflevering van vandaag zit een exclusieve Let's Play van de nieuwe campaign add-on van Borderlands 3 - Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock. Daarnaast bevatte hij ook nieuwe details over de verhoging van de level cap, een nieuw ECHOcast Extension-evenement, de aanstaande Mayhem Mode 2.0 update en meer!

Met Guns, Love, and Tentacles, die op donderdag 26 maart wordt uitgebracht, gaf Gearbox de hosts Greg Miller en Fran Mirabella uitgebreid de tijd om het eerste uur van de campaign add-on te spelen. De resulterende Let's Play laat onder andere nieuwe details over verhaallijnen, vijandelijke types en unieke loot zien. Je kan al het kersverse beeldmateriaal hier bekijken. Als je zelf de add-on wil uitproberen, maar je hebt nog geen beschikking over de Super Deluxe Edition, zorg er dan voor dat je de Borderlands 3 Season Pass in bezit hebt of schaf de uitbreiding aan wanneer deze uitkomt.

Aanstaande donderdag komen er ook twee gratis updates voor alle spelers in de vorm van de volgende Borderlands 3 Level Cap Increase en een nieuwe ECHOcast Twitch Extension-evenement. Vanaf donderdag zal de nieuwe maximum Vault Hunter level 57 zijn, in plaats van level 53. Dit biedt je de mogelijkheid om vier extra skill points te verdienen en om je met twee capstone abilities in een keer uit te rusten - een gigantische boost in power voor high-level gamers!

Voor streaming fans zal het nieuwe Moxxtail ECHOcast Twitch Extension evenement de mogelijkheid bieden om te interactie te hebben met je favoriete streamers en om ze te supporten. Dit nieuwe evenement maakt gebruik van "Twitch Bits" - de premium currency van Twitch - en stelt kijkers in staat om samen cocktails te maken die de streamers zullen boosten wanneer deze in-game worden gebruikt.

Anthony Nicholson, het hoofd van de DLC producties van Gearbox Software, verscheen vandaag ook in de aflevering om twee gratis content updates te bespreken die in april naar Borderlands 3 komen: Mayhem Mode 2.0 en het Revenge of the Cartels seizoens-evenement. Nicholson ging verder in op de details die vorige maand tijdens PAX East bekend zijn gemaakt, waaronder veranderingen in de user interface, bijkomende Mayhem modifiers en een spiksplinternieuwe weapon drop-systeem voor de Mayhem-modus.

Voor Revenge of the Cartels heeft Nicholson de allereerste details met ons gedeeld. Maurice komt terug om spelers cartel operatives in de Borderlands te laten uitschakelen. Wanneer je voldoet aan Maurice's quota, zal hij je naar de Mansion sturen - een gloednieuwe locatie waar je in een intense boss battle terechtkomt. Doordat je voor drie verschillende partijen kan spelen, verandert het gevecht dat je in dit gebied te wachten staan echter iedere keer dat je speelt. Het evenement zal zes weken duren maar kan tijdens deze periode stopgezet of verlengd worden, afhankelijk van de feedback van fans. Voor alle details over het Cartels evenement en Mayhem Mode 2.0 die in de aflevering van vandaag behandeld zijn, klik je hier.

En vergeet natuurlijk niet dat Borderlands 3 vanaf nu beschikbaar is op Steam! Als je de game vroegtijdig via Steam hebt aangeschaft kan je nog tot 1 april, 18:00 CET, gratis de Gold Weapons Skin Pack downloaden door op Steam naar de Borderlands 3 DLC productpagina te gaan en het pakket aan je account toe te voegen.

   

 Onderwerp: Anno 1800 DLC ‘Seat of Power’ nu verkrijgbaar
07:55 - De eerste DLC van Anno 1800 Season 2, Seat of Power, is nu verkrijgbaar voor Windows PC. Daarnaast profiteren alle spelers, inmiddels meer dan 1 miljoen, van een gratis update die het invloedsysteem optimaliseert.

In Seat of Power is het voor spelers mogelijk om een prachtig paleis te bouwen als het hart van hun industriële imperium. Het paleis heeft grote invloed op het leven in de hoofdstad. Het gebouw bevat verschillende departementen die toegang geven tot passieve bonussen en de economie van de stad stimuleren. Het paleis bestaat uit één hoofdgebouw en verschillende onderdelen waarvoor gamers verschillende stijlen kunnen kiezen.

Daarnaast introduceert een gratis update voor alle spelers van Anno 1800 aanpassingen aan het invloedsysteem. Er zijn drie moeilijkheidsgraden aan het systeem toegevoegd, wat betekent dat spelers nu zelf de hoeveelheid invloed bepalen die ze willen verdienen. Deze verandering is ook mogelijk voor bestaande savegames.

Anno 1800, Seat of Power, de Season 2 Pass en de Anno 1800 Complete Edition zijn digitaal verkrijgbaar voor Windows PC op de Ubisoft Store en de Epic Games Store. Ook is Anno 1800 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC. Seat of Power is onderdeel van de Anno 1800 Season 2 Pass, maar is ook los aan te schaffen.

   

 Onderwerp: Red Dead Online: Moonshiner boost, kortingen en role challenges beloningen
07:57 - Red Dead Online heeft weer enkele nieuwe updates gekregen deze week. Het gaat om de onderstaande lijst met toevoegingen:

• Alle Moonshiner Sell-, Bootlegger- en Story-missies hebben een 50% Role XP-boost
• Moonshine Shack panden hebben een korting van 10 Gold Bars en alle Norfolk Roadster Paarden en Band Expansions hebben 40% korting
• Elke drie voltooide Role challenges levert een beloning van RDO100 $ op
• Er is nu een nieuwe random wapenvariant voor de Showdown Mode Last Stand beschikbaar
• Spelers die alle zeven Outfit Slots vullen, ontvangen als beloning een gratis Off-Hand Holster onder Rank 70 naar keuze.

   
 Onderwerp: PS Plus games voor april al uitgelekt
08:49 - De PlayStation Plus games voor april zijn al bekend. Via Twitter (Nibel) blijkt dat Sony de games kort via een video heeft getoond en dat de video al snel weer offline werd gehaald. Echter blijkt uit de video dat Uncharted 4: A Thief's End en DiRT Rally 2.0 gratis beschikbaar gesteld zullen worden deze maand. DiRT Rally 2.0 kwam vorig jaar uit en scoorde vrij goed. Uncharted 4 is enkele jaren geleden uitgebracht en scoorde gemiddeld bijna uitmuntende scores. Sony heeft de lijst nog niet officieel aangekondigd.

Belangrijk: Dit nieuwsbericht is gebaseerd op een gerucht dat nog niet officieel bevestigd is. Evilgamerz probeert zo nauwkeurig mogelijk om te gaan met geruchten en plaatst dan ook niet de alledaagse berichten die naar buiten komen via willekeurige bronnen. Pas als diverse (betrouwbare) bronnen met dezelfde melding komen zullen ook wij hiervan melding maken. Geruchten dienen echter niet direct als 100% correct opgevat te worden, maar kunnen weldegelijk kloppen. Houdt hiermee rekening als je commentaar geeft op het bericht.

   
 Onderwerp: The Crew 2 Inner Drive nu gratis beschikbaar
11:16 - Inner Drive, de vijfde grote update voor The Crew 2, is nu gratis beschikbaar voor alle spelers op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia.

The Crew 2 Inner Drive introduceert 20 nieuwe voertuigen die voor alle spelers beschikbaar zijn om te vrij te spelen of aan te schaffen, waaronder de gloednieuwe Koenigsegg Jesko 2020 (Hypercar) en de nieuwste Ford Mustang Shelby GT500 2020 (Street Race). Spelers racen met de nieuwe voertuigen in de wekelijkse LIVE Summits in de strijd om de top van de ranglijst. Bovendien krijgen spelers eenmaal per maand de kans om deel te nemen aan een Premium LIVE Summit, waarin speciale edities van voertuigen te verdienen zijn.

Spelers hebben de keuze uit vier nieuwe cosmetische categorieën om hun voertuigen nog meer te personaliseren, waaronder raamtinten en het veranderen van de kleur en vorm van de nitro van een voertuig. Daarnaast hebben spelers ook de keuze uit acht nieuwe avatars voor achter het stuur.

Op Stadia hebben spelers van The Crew 2 toegang tot de basisgame en alle grote updates uit jaar een en twee. De user interface, tekst, graphics en meer functionaliteiten van de game zijn opnieuw ontworpen voor het schermformaat van smartphones en passen zich automatisch aan op het gebruikte platform. Bovendien beschikt The Crew 2 op Stadia over Stream Connect, waardoor spelers mee kunnen kijken op het scherm van vrienden. Voor meer informatie over The Crew 2 op Stadia, bezoek thecrewgame.com.

The Crew 2 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en Stadia, onder meer in de Ubisoft Store. Ook is The Crew 2 onderdeel van Uplay+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

    Onderwerp: Phantasy Star Online 2 servers gaan binnenkort down
13:11 - De online servers van de game Phantasy Star Online 2 gaan binnenkort down. De MMORPG zal dus niet meer speelbaar zijn online en wel op 19 augstus aanstaande. Het spel is voor de PS Vita speelbaar en nog altijd best populair. Sony heeft bepaald dat men echter moet besluiten om de servers na lange tijd down te gaan brengen.

   
 Onderwerp: Avalanche Studios wordt opgedeeld in 3 delen
15:14 - Avalanche Studios heeft besloten om haar onderneming te splitsen in 3 ondernemingen. Het gaat om een studio die verantwoordelijk is voor Just Cause en Rage 2, en om nog 2 studio's. De opsplitsing ziet er als volgt uit:

- Avalanche Studios (Just Cause, Rage 2)
- Expansive Worlds (theHunter: Call of the Wild)
- Systemic Reaction (Generation Zero) incl. Self-Publishing