Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 322
  Nieuwsoverzicht van 26-03-2020
 Onderwerp: DOOM Eternal verpulvert verkooprecord van de franchise
07:53 - Bethesda Softworks, een onderdeel van ZeniMax Media, is trots om het kritische en commerciële succes van de lancering van DOOM Eternal aan te kondigen, dat snel het verkooprecord van het openingsweekend heeft verpulverd, met een verdubbeling van de verkoopinkomsten ten opzichte van de launch van DOOM (2016). DOOM Eternal was de best-verkopende game van de week op Steam en ging meteen boven de 100,000 gelijktijdige spelers op het platform.

De succesvolle lancering van DOOM Eternal weerspiegelt diens wereldwijde lovende kritieken. Tot op heden heeft DOOM Eternal Metacritic-scores van respectievelijk 90/89/87 behaald op PC/Xbox/PS4 en een Critics Recommended-rating van 96% op OpenCritic – met verschillenden die het een duidelijke game-of-the-year mededinger vinden en één van de beste first person shooter campaigns noemen in de geschiedenis van het genre.

   

 Onderwerp: War Of The Visions Final Fantasy Brave Exvius nu verkrijgbaar op mobiele apparaten
07:54 - Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS nu wereldwijd verkrijgbaar is voor iOS- en Android-apparaten. Deze populaire tactische mobile-RPG biedt een opzichzelfstaande game-ervaring en is na de Japanse release in 2019 al meer dan 10 miljoen keer gedownload. Nieuwkomers van over de hele wereld worden uitgenodigd om te vertrekken op een nieuw avontuur en te genieten van royale pre-registratie-beloningen*, inclusief Y’shtola uit FINAL FANTASY XIV Online’s in haar Shadowbringers-kostuum. Deze titel is nu te downloaden via de App Store, Google Play, en de Amazon App Store.

Spelers kunnen ook deelnemen aan het FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkingsevenement, dat momenteel in de game plaatsvindt. Spelers die tijdens dit evenement bepaalde voorwerpen verzamelen, kunnen het populaire personage Thancred krijgen, ook in zijn Shadowbringers-kleding.

Daarnaast kunnen fans vanaf vandaag deelnemen aan diverse tijdelijke evenementen om de lancering van de game te vieren, inclusief:
• Speciale inlogbonus ter ere van de release: Door dagelijks in te loggen krijgen spelers Visiore, de belangrijkste in-game valuta, kostbare materialen voor het upgraden van personages en meer.
• Speciale quest ter ere van de release: Spelers kunnen deze quest één keer per dag proberen, van nu tot 7 april. Spelers die het lukt deze quest te voltooien, ontvangen kostbare materialen voor het upgraden van personages.
• FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkingsevenement: Dit evenement loopt van nu tot 14 april. Spelers die deze quests voltooien kunnen exclusieve items krijgen, inclusief voorwerpen om Y’shtola mee te verbeteren.
• FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers-samenwerkings-summon: Spelers kunnen van deze tijdelijke banner, die beschikbaar is tussen nu en 14 april, een eenheid of visioncard van MR-zeldzaamheid of beter krijgen. Elke keer dat ze een summon voltooien, ontvangen spelers ook FINAL FANTASY XIV Summon Medals, die ze kunnen ruilen voor kostbare beloningen.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS is een opzichzelfstaande gaming-ervaring die is geïnspireerd door klassieke tactische RPG’s van SQUARE ENIX. De game speelt zich af in het FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS-universum en verplaatst spelers naar Ardra, een continent waar een oorlog dreigt uit te breken tussen verschillende naties die om dominantie strijden. Spelers volgen de verhalen van de tweelingprinsen Mont en Sterne uit het koninkrijk Leonis, die de kracht van visioenen kunnen gebruiken, en Machérie, de beeldschone Steel Maiden uit Hourne. In de loop van het verhaal moeten spelers zich een weg banen over diverse slagvelden, waarop ze strategisch slag moeten leveren met vijandelijke troepen en krachtige Espers kunnen oproepen om het tij van de oorlog te keren.

WAR OF THE VISIONS FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS bevat artwork van de legendarische FINAL FANTASY-artist Isamu Kamikokuryo, die eerder bijdrages leverde aan FINAL FANTASY XII, FINAL FANTASY XIII en FINAL FANTASY XV. De game bevat ook originele muziek van Noriyasu Agematsu, die eerder werkte aan FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS.

   

 Onderwerp: Beste games om te streamen en Geld mee te verdienen
08:07 - Het kunnen verdien van geld met het streamen van games lijkt voor veel liefhebbers van allerlei spellen misschien een verre droom. Vergis je echter niet, er zijn ontzettend veel mensen die op deze manier geld verdienen. De laatste jaren is dit steeds populairder geworden en het plafond lijkt nog lang niet bereikt. Daarom gaan we het hier hebben over waarom deze bezigheid geldt oplevert. Ook bekijken we gelijk hoe er geld mee te verdienen is. Als klap op de vuurpijl geven we ook nog eens een aantal tips zodat iedereen weet hoe deze droom werkelijkheid kan gaan worden.

Waarom levert het streamen van games geld op?

De markt voor het streamen van games is ontzettend gegroeid de laatste jaren. Gevolg hiervan is dat allerlei mensen er een inkomen van gemaakt hebben. Daar waar sommige gamers een paar honderd euro per maand verdienen, krijgen andere het voor elkaar om hier van te leven. Sterker nog, er zijn gamers die er rijk mee worden!

Online gamen is inmiddels zo'n grote industrie geworden, dat het voor goede gamers mogelijk is om een ware fanbase op te bouwen. Door goed vertegenwoordigd te zijn op allerlei kanalen en te streamen of platformen als Twitch, kan er een enorme schare met volgers worden opgebouwd. Deze kunnen geld doneren, of zich op kanalen abonneren, wat de gamer in kwestie geld oplevert. Maar ook inkomsten uit advertenties op deze kanalen of op andere manieren kunnen inkomsten voor de gamer genereren. Door links naar websites als slots en andere websites die met gamen of gokken te maken hebben, valt veel te verdienen. Daarom moet je kijken naar het online casino's vergelijken in Nederland.

Hoe verdien je geld met streamen?

Door een goede of populaire gamer te zijn kun je dus al aardig verdienen. Wanneer je echter een professional bent zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos. Deze krijgen vaak sponsors die hun in principe al betalen alleen al om hun merk of reclameboodschappen daarvoor uit te dragen. Bovendien kun je hun games of dingen hierover aanbevelen die ook weer geld opleveren, zowel voor hun als voor jou als gamer. Met deze activiteiten kunnen echt goede gamers zelfs miljoenen verdienen.
Voor iedereen die niet goed genoeg is om tot dit niveau te reiken is er echter ook nog voldoende hoop. Wanneer je veel bekendheid geniet, misschien wel net zo goed vanwege de manier waarop je jezelf presenteert, kun je het al ver schoppen. Sommige gamers zijn dan ook niet alleen maar bekend omdat ze extreem goed zijn. Wanneer je jouw kijkers en fans goed kunt vermaken zal dit je ook enorm veel volgers opleveren. Deze geven bovendien vaak donaties of abonneren zich waar je als streamer weer aan zult verdienen.

Tips om geld te verdienen met games streamen

Tenslotte mogen een aantal goede tips over hoe je het beste geld kunt verdienen met games door ze te streamen maar ook op andere manieren uiteraard niet ontbreken. Het zal niet altijd even makkelijk zijn. Mocht het echter wel lukken, dan leef je natuurlijk als het ware de ultieme droom. Reden genoeg om de volgende tips dus serieus te bestuderen en te kijken hoe ver je kunt komen:

Maak game vlogs op YouTube

Dit werkt voor veel gamers enorm goed. Mochten je vlogs interessant zijn en veel volgers aantrekken, dan kun je aan de advertenties prima verdienen.

Schrijf gidsen voor bepaalde games

Indien je echt veel over bepaalde games weet, kun je een soort handleiding hiervoor schrijven. Dit kan geld opleveren wanneer je deze weet te verkopen.

Maak content over games

Er zijn genoeg plaatsen online die gevuld moeten worden met allerlei soorten content. Dit geldt al helemaal voor content over gaming. Als schrijven hiervan kun je daarom leuk verdienen.

Test games uit

Ontwikkelaars zijn altijd op zoek naar mensen die games testen voordat deze uitkomen. Het zal je geen vorstelijk salaris opleveren, maar wel genoeg om van te leven.

   

 Onderwerp: Viertal beoordelingen van Famitsu
08:28 - Het is een wat rustigere tijd voor de Famitsu wat betreft het beoordelen van games. Het blad heeft inmiddels de volgende games beoordeeld in de afgelopen week:

Factotum 90: Double Walkers (Switch, Rainy Frog): 7 / 6 / 7 / 7 - (27/40)
Dezatopia (Switch, Hanaji Games): 8 / 8 / 8 / 8 - (32/40)
Lumini (PS4/Switch, EastAsiaSoft): 7 / 7 / 7 / 7 - (28/40)
Ibb & Obb (Switch, Sparpweed): 7 / 8 / 7 / 7 - (29/40)

   
 Onderwerp: Remedy werkt aan 2 next-gen games
12:09 - Remedy Games heeft bekend gemaakt de uitgever werkt aan 2 next-gen games. Het gaat om titels die voor de Xbox Series X en de PlayStation 5 zullen verschijnen. De eerste game is een triple A multiplatform game die al in pre-productie is. De tweede game is een iets kleiner project. Details omtrent beide projecten zijn er verder nog niet. Remedy kennen we onder andere van Alan Wake en het onlangs uitgebrachte Control.