Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 137
  Nieuwsoverzicht van 21-11-2018
 Onderwerp: Assassin’s Creed Rebellion nu gratis beschikbaar voor Android en iOS
07:57 - Assassin’s Creed Rebellion, een nieuwe free-to-play strategy RPG voor mobiele platformen, is nu gratis beschikbaar voor iOS- (iPhone en iPad) en Android-apparaten via respectievelijk de App Store en Google Play.

Assassin’s Creed Rebellion, ontwikkeld door Behaviour Interactive in samenwerking met Ubisoft Montreal, is een gloednieuwe Assassin’s Creed-ervaring die spelers al hun favoriete Assassins in één game voorschotelt. De game speelt zich af in Spanje, ten tijde van de Inquisitie, en geeft spelers de kans hun eigen fort te onderhouden en hun eigen broederschap op te bouwen door tot wel 40 bekende Assassins te rekruteren en te trainen. Spelers nemen het op tegen de Templars en gaan op verscheidene missies met een zelf samengesteld team van drie Assassins uit hun broederschap. Ondertussen spelen ze nieuwe skills vrij en upgraden spelers hun Assassins. Door de verschillende speelstijlen is het mogelijk om missies op meerdere manieren te spelen. Spelers sluipen door een level of gaan juist direct de strijd aan met de Templars om Spanje voor eens en altijd van dit kwaad te bevrijden.

Assassin’s Creed Rebellion brengt voor het eerst in de Assassin’s Creed-serie een groot aantal legendarische personages samen, waaronder Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia en Machiavelli. Ook zijn er meer dan 20 nieuwe personages vrij te spelen, die speciaal voor de game zijn ontwikkeld. Spelers ontdekken verschillende settings uit de serie tijdens tijdelijke events, waaronder het oude Griekenland uit Assassin’s Creed Odyssey. Ook bevat de game optimalisaties voor iPad Pro met onder andere hogere resolutie textures en betere 3D-model rendering.

   


 Onderwerp: Ga samen met Disney- en Pixarhelden de ultieme strijd aan in Kingdom Hearts III
07:59 - Square Enix Ltd., en Disney onthulden vandaag de nieuwste magische trailer voor het komende KINGDOM HEARTS III, met betoverende beelden van de geweldige reis die spelers op 29 januari 2019 kunnen beginnen.

KINGDOM HEARTS III laat spelers het avontuur van hun leven beleven in uiteenlopende werelden, die bijvoorbeeld zijn gebaseerd op Big Hero 6 en Frozen van Walt Disney Animation Studios en Toy Story en Monsters, Inc. van Disney•Pixar. Elke wereld is goed voor zijn eigen magische momenten, unieke gameplay-ervaringen en zowel oude als nieuwe wereldberoemde personages.

Terwijl de ultieme strijd tussen licht en duisternis zijn epische climax nadert, moet Sora - met hulp van zijn vrienden Donald en Goofy - samenwerken met iconische Disney- en Pixar-personages om de duisternis te verslaan en het universum te redden.


   

 Onderwerp: Flinke GTA Online-bonussen, kortingen en dubbele payouts
08:00 - GTA Online spelers ontvangen deze week een $750k bonus simpelweg door in te loggen, plus een extra GTA$100k voor elke dag dat je inlogt tot en met 26 november voor een totale zeven daagse bonus van GTA$1.35M welke uiterlijk 3 december op je Maze Bank account wordt bijgeschreven.

Bonussen blijven komen naar de nieuwste modes zoals de Sumo (Remix) en Running Back (Remix) die dubbele cash & RP opleveren tot en met 26 november, samen met Biker Work & Challenges en Biker Sell Missions. Bodyguards & Associates die plaats vinden bij organization activities leveren ook een 2X pay boost.

Kortingen op verschillende voertuigen zoals de Overflod Entity XXR, Vapid GB200, Nagasaki Shotaro en meer, samen met Aircraft, Properties, Command Units.

   
 Onderwerp: Famitsu beoordeelt Persona en Steel Rats
08:02 - Ook deze week heeft het Japanse Famitsu magazines weer diverse scores uitgedeeld aan de nodige games. Het gaat om onderstaande lijst:

Adventures of Bertram Fiddle: Episode 1: A Dreadly Business (Switch) – 7/7/8/7 [29/40]
Billion Road (Switch) – 8/8/8/8 [32/40]
Disaster Report 4 Plus: Summer Memories (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]
I Am The Hero (Switch) – 8/7/7/7 [29/40]
Hand of Fate 2 (Switch) – 8/8/7/7 [30/40]
Kamen Rider: Climax Scramble (Switch) – 7/7/7/7 [28/40]
Lapis x Labyrinth (PS4, Switch) – 8/8/8/7 [31/40]
Million Arthur: Arcana Blood (PS4) – 7/8/8/7 [30/40
Persona Q2: New Cinema Labyrinth (3DS) – 9/9/8/9 [35/40]
Steel Rats (PS4) – 8/8/8/8 [32/40]

   
 Onderwerp: Valve stopt met productie van Steam Link
08:24 - De Steam Link van Valve zal niet langer meer geproduceerd worden. De unit was bedoeld om games te streamen van je computer naar je TV-scherm. De hardware was geen groots succes voor het bedrijf en de laatste voorraad is inmiddels bijna uitverkocht. Valve zegt dat het nog wel ondersteuning zal blijven bieden voor de Steam Link en nieuwe software voor de hardware uit zal blijven brengen.

   
 Onderwerp: Man sloopt winkel omdat Fallout 76 niet terug genomen wordt
08:28 - Fallout 76 zorgt voor gemengde reacties bij de gamers. De een vindt de game geweldig, de ander vindt het helemaal niets. In Amerika wilde een man de game graag terug inleveren bij de Gamestop. Die winkel neemt games echter niet terug en dat zorgde voor nogal wat frustraties. Zie beneden de video:   
 Onderwerp: Eerste gameplay-details voor Blue Mage van FFXIV Online en Patch 4.5 onthuld
15:36 - Volgend op de aankondiging van een gloednieuwe uitbreiding voor de veelgeprezen MMO FINAL FANTASY XIV Online – Shadowbringers – heeft SQUARE ENIX de eerste details onthuld voor de spannende climax van de Stormblood-uitbreiding, die het toneel zal schetsen voor de verse uitdagingen die gaan komen.

Patch 4.5 krijgt de titel “A Requiem for Heroes” en zal in twee delen arriveren: het eerste komt begin januari 2019, het tweede eind maart 2019. De patch brengt een schat aan nieuwe content, waaronder de toevoeging van de felbegeerde Blue Mage-job, die bij de aankondiging tijdens het Fan Festival 2018 in Las Vegas met een daverend applaus werd verwelkomd.

De Blue Mage in actie
Tijdens een speciale festival-versie van Letter from the Producer LIVE, onthulde producer en director Naoki Yoshida “The Masked Carnivale”, een unieke solo-uitdaging met exclusieve Blue Mage-content die spelers kunnen proberen wanneer ze level 50 hebben bereikt. Hij onthulde ook dat de Blue Mage al zijn vaardigheden krijgt door monsters te verslaan en dat de job heel anders functioneert dan andere jobs in de game op dit moment. Voor meer info over deze job bekijk je hier de Blue Mage-onthullingstrailer.exclusieve Blue Mage-content
Patch 4.5 voegt naast de Blue Mage-job een schat aan andere content toe, waaronder:

• Nieuwe hoofdscenario-quests
• De finale van The Four Lords
• Nieuwe Hildibrand-avonturen
• Nieuwe instanced dungeons – The Ghimlyt Dark
• Nieuwe Return to Ivalice-raid – The Orbonne Monastery
• Nieuwe trials – Seiryu – The Wreathe of Snakes (Normal en Extreme)
• The Forbidden Land, Eureka – Hydatos Expedition
• Rival Wings-update – Nieuwe map
• Gold Saucer-update – Nieuwe GATE
• Nieuw World Visit-systeem
• En heel veel meer…

Tijdens Letter from the Producer LIVE werden ook de eerste details onthuld over de nieuwe Europese en Noord-Amerikaanse datacentra die aan de game worden toegevoegd als onderdeel van de Patch 4.5-serie, dit om het steeds grotere aantal spelers goed te kunnen bedienen.

Shadowbringers-logo
De nieuwe, onlangs aangekondigde uitbreiding Shadowbringers verschijnt in de zomer van 2019 en zal een overvloed aan nieuwe content toevoegen, inclusief een nieuw ras, diverse nieuwe jobs, een verhoogde level cap, weelderige nieuwe gebieden, aanpassingen aan het gevechtssysteem en nieuwe manieren om te vechten, craften en verzamelen.