Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 42
  Nieuwsoverzicht van 18-10-2018
 Onderwerp: Imogen Heap verbreekt de stilte in The Quiet Man met originele track
07:04 - Square Enix Ltd., kondigt vandaag aan dat de Grammy award-winnende artiest Imogen Heap een bijdrage levert aan de unieke, filmachtige videogame-ervaring THE QUIET MAN, met een originele track getiteld ‘The Quiet’. Meer details over deze track worden later dit jaar onthuld.

THE QUIET MAN neemt spelers mee naar een wereld voorbij geluid, voor een meeslepende, verhaalgedreven, filmachtige ervaring die in één sessie voltooid kan worden. Het verhaal ontvouwt zich gedurende een enkele nacht. Spelers nemen de rol aan van Dane, die niet kan horen. Hij vecht zich een weg door een ‘geluidloze’ wereld om te ontdekken wat er schuilgaat achter de ontvoering van zangeres Lala door een mysterieuze gemaskerde man.

Wie de game tussen 1 en 15 november aanschaft in de PlayStation Store ontvangt de game, een dynamisch thema voor het PlayStation 4-systeem en een set van acht PlayStation Network-avatars. Wie in dezelfde periode de game aanschaft op STEAM ontvangt naast de game een set van zeven wallpapers voor bureaublad en mobiele telefoons. Daarnaast krijgen spelers in deze periode 10% korting op de game, ongeacht het platform.

    Onderwerp: THQ verplaatst Wreckfest naar 2019
07:06 - THQ Nordic heeft besloten om de game Wreckfest te verplaatsen naar volgend jaar. De titel die gepland staat voor de Xbox One en PlayStation 4 zou eigenlijk 20 november uit gaan komen in Europa. Het betreft een racegame. Reden voor het uitstel is niet echt bekend gemaakt, maar waarschijnlijk heeft men wat meer tijd nodig om het spel af te ronden. Een exacte releasedatum is nog niet onthuld.

   
 Onderwerp: Red Dead Redemption 2 komt op 2 discs
07:08 - Red Dead Redemption 2 verschijnt binnenkort op 2 discs. Dat blijkt uit de Japanse verpakking van de game. Daarop zien we dat de verpakking bestaat uit 2 discs. Rockstar Games brengt het spel eind deze maand uit voor de Xbox One en PlayStation 4.


   
 Onderwerp: PS4 firmware 6.02 verschenen
07:10 - Sony heeft nieuwe firmware voor de PlayStation 4 uitgebracht. Het gaat om firmware versie 6.02 die nu verkrijgbaar is. De firmware brengt helaas geen nieuwe features, maar geeft enkel systeemperformance optimalisaties. De firmware kan vanaf nu gedownload en geïnstalleerd worden.

   
 Onderwerp: Darksiders III speelduur ligt op zo'n 15 uren
07:27 - Darksiders III zal zo'n 15 uren duren om uit te spelen. Dat heeft Reinhard Pollice van THQ Nordic gezegd via de Wccftech. De development director zegt dat de speelduur echter heel erg afhangt van hoe je speelt en welke missies je allemaal oppakt. "15 uren is een gemiddelde. Het zal ongeveer gelijk zijn aan de eerste Darksiders." Er zijn boss battles en allerlei puzzels in de omgevingen van de game. De game komt volgende maand uit voor de PC, Xbox One en PS4.

   
 Onderwerp: Call of Cthulhu is goud gegaan
12:24 - Call of Cthulhu is goud gegaan en is klaar voor release op 30 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vandaag duiken we in de Preview to Madness Trailer voor een blik op de eerste indrukken, samen met een dosis Lovecraftian gekte.

De trailer van vandaag onderzoekt de lof voor de kenmerkende Lovecraft-sfeer, het betoverende audio- en visuele ontwerp en de RPG-onderzoeksmethoden die spelers de aanwijzingen laat ontdekken, conclusies trekken, bewoners ondervragen en de kosmische gruwelen van het eiland overleven.

In Call of Cthulhu is niets zoals het lijkt. Je geestelijke gezondheid is een onregelmatige factor, maar al te vaak vervangen door waanbeelden. Vreemde wezens, rare wetenschap en schaduwrijke sekten domineren de Cthulhu Mythos, met de bedoeling hun kwaadaardige plannen te realiseren, om het einde van alles te bereiken. Je geest zal lijden - balancerend op een vlijmscherpe lijn tussen gezond verstand en waanzin, je zintuigen worden verstoord totdat je vraagtekens zet bij de realiteit van alles om je heen. Vertrouw niemand. Kruipende schaduwen verbergen loerende figuren ... en al die tijd bereidt de Grote Dromer zich voor op zijn ontwaken.

Call of Cthulhu komt uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC op 30 oktober.

   

 Onderwerp: Ontmoet de dieren van Farming Simulator 19 in deze gloednieuwe gameplay trailer!
12:41 - Farming Simulator 19 is de meest complete landbouw ervaring ooit en komt 20 november naar de PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac. In deze nieuwe gameplay trailer onderzoek je een van de vele activiteiten op je boerderij: het opvoeden en verzorgen van verschillende dieren. Voor de eerste keer kun je paarden verzorgen en berijden door de prachtige omgeving van je huis en de omliggende gebieden.

Als onderdeel van de grootste Farming Simulator ooit zijn er veel dieren beschikbaar om te worden gefokt op je speciaal ontworpen boerderij. Koeien, varkens, schapen en kippen hebben elk unieke behoeften en beloningen voor effectieve landbouw, de keuze is aan jou. Reageer op de markt en focus op de meest gevraagde producten, of kies voor een brede strategie met meer machines, processen en gebiedsvereisten.

Paarden zijn een gloednieuwe toevoeging, die voor het eerst berijdbaar zijn als een nieuw middel om het land in en rond je boerderij te ontdekken, waarmee je ze kunt trainen om ze later voor een hogere prijs te verkopen. Houd ze gezond met de nieuwe haveroogst en vervoer ze tussen locaties in unieke apparatuur. Ze voegen zich samen met meer dan 300 voertuigen en gereedschappen, inclusief voor de eerste het merk John Deere, nieuwe omgevingen en nieuwe gewassen zoals katoen en haver om van Farming Simulator 19 de grootste en beste Farming Simulator aller tijden te maken.

Farming Simulator 19 komt op 20 november naar PlayStation 4, Xbox One en PC/Mac.


    Onderwerp: Evilgamerz streamt Starlink: Battle for Atlas
12:52 - Evilgamerz heeft de review van Starlink: Battle for Atlas inmiddels afgerond. Maar we hebben ook een stukje voor jullie op de stream gezet! De stream is op een PS4 gemaakt.


   
 Onderwerp: Call of Duty: Black Ops 4 breekt records
14:50 - Activision’s Call of Duty: Black Ops 4 heeft in de eerste drie dagen na de release meer dan $500 miljoen (€434 miljoen) opgebracht in game verkoop, ook zijn het aantal spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar. In de eerste drie dagen van de release heeft Black Ops 4 een nieuw Call of Duty franchise record neergezet op de laatste generatie consoles, in het opzicht van meeste spelers, gemiddelde uren gespeeld per speler en het totale aantal gespeelde uren. Het totale aantal spelers van Black Ops 4 over de verschillende drie modus (single player, multiplayer en zombies) stijgt boven Call of Duty: WWII en Call of Duty: Black Ops 3 uit in dezelfde periode na de release.

Dit is de eerste Call of Duty release op Blizzard Battle.net, Black Ops 4 op de PC heeft het dubbele aantal spelers sinds vorig jaar over dezelfde periode na de release. Daar komt bij dat het release weekend op Twitch het meest bekeken is in de geschiedenis van het Call of Duty franchise.

“Black Ops 4 heeft een vliegende start. Onze spelers aantallen en gespeelde uren zijn beter dan vorig jaar, kijkcijfers op Twitch hebben een nieuwe standaard neergezet en laat zien hoe leuk het is om Blackout te spelen en te bekijken. Ook de weekendresultaten zetten Call of Duty weer neer in het hoogste segment van entertainment,” zegt Rob Kostich, EVP en GM, Call of Duty. “Onze digitale verkoopresultaten breken records op alle platformen. We zijn erg enthousiast over Black Ops 4’s momentum en er is veel meer wat er nog moet komen, we zijn maar net begonnen.”

Na de lancering afgelopen vrijdag heeft Black Ops 4 al een nieuw wereldwijd release record op Playstation Store voor de aankoop van een volledige game neergezet. Ook is Black Ops 4 wereldwijd Activision’s beste verkopende digitale game voor de Xbox One. Voor de PC zijn in de eerste drie dagen de digitale verkoop en actieve spelers gestegen ten opzichte van vorig jaar.

Verkoopcijfers omvatten Call of Duty: Black Ops 4 retail en digitale verkoop, inclusief season pass verkoop van de drie dagen na de lancering. Verkoop cijfers zijn gebaseerd op klant verkoop informatie, Gfk Chart-track data en interne Activision schattingen. Totale aantal spelers, tijd gespeeld per speler, totale tijd gespeeld, en Twitch kijkcijfers zijn gebaseerd op data van Activision.