Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 Reacties: 1   Stemmen: 554
  Geplaatste berichten op Evilgamerz
Er is/zijn 8 bericht(en) gevonden van jkampmeijer.

Laat berichten per pagina zien.
  Door: jkampmeijer op 26-04-2016 @ 12:38 (score: +1 | Behulpzaam)
Let op, gaat om huur van de films via Steam, geen koop.


  Door: jkampmeijer op 08-03-2016 @ 12:34 (score: +1 | Informatief)
Lionhead Studios maakt bekend dat de gesloten bèta van Fable Legends nog tot 13 april speelbaar is. Daarna wordt de stekker er uit getrokken. Inschrijven kan nog steeds op de website van de game, maar er worden geen nieuwe spelers toegelaten.


  Door: jkampmeijer op 03-02-2016 @ 12:41 (score: +1 | Behulpzaam)
Ik zie patch 1.3 voor Fallout 4 bij downloads staan.
Binnen downloads zelf kan je selecteren op letter,
zou het niet handig zijn meer sorteer opties te tonen.
Zoals op datum (weet het rechts in beeld staan de laatste downloads)


  Door: jkampmeijer op 12-11-2015 @ 12:38 (score: +1 | Informatief)
Fallout 4 spelers hebben een manier ontdekt om zoveel bottle caps als ze willen te krijgen. Bottle caps is de munteenheid in de wasteland van Fallout 4.

De Fallout 4 money en geld glitch werkt als volgt: koop alle munitie van één type op, de .308 bijvoorbeeld, van een verkoper. Verkoop vervolgens één pakje van diezelfde kogels terug aan diezelfde verkoper. Dit werkt overigens met de meeste handelaars, maar niet allemaal.

Verkoop vervolgens de rest van de munitie die je net gekocht hebt. Eén pakje kogels blijft echter in je inventory zitten. Dit pakje kan je blijven verkopen tot de verkoper geen bottle caps meer heeft.

Maar daar hoeft het niet te stoppen. Je kan ook alle items in het winkeltje meenemen als je wil. Koop terug alle kogels van de verkoper, en koop vervolgens alle items van de verkoper die je wil. Accepteer vervolgens de aankoop.

Eenmaal je alle bottle caps en items van de verkoper hebt, valt er nog maar weinig te doen. Gelukkig krijgen verkopers elke 24 uur nieuwe bottle caps. Als je dus een dagje gaat slapen, kan je het proces terug opnieuw beginnen. Zo verzamel je in geen tijd ontzettend veel geld en items.


  Door: jkampmeijer op 11-11-2015 @ 12:53 (score: +1 | Informatief)
De haperingen die de Xbox One-versie van Fallout 4 vertoont, kunnen opgelost worden door het spel te verplaatsen naar een ssd. Het spel op snellere opslag plaatsen heeft echter geen invloed op de framerate.


  Door: jkampmeijer op 25-06-2015 @ 12:37 (score: +1 | Informatief)
Warner Bros. biedt zijn excuses aan en zegt dat gamers die Arkham Knight al hebben aangeschaft op Steam hun geld kunnen terugkrijgen. Waarom Warner Bros. de release niet heeft uitgesteld, terwijl de moeilijkheden al voor de release bekend waren, is onduidelijk.


  Door: jkampmeijer op 23-09-2014 @ 12:58 (score: +2 | Interessant)
Torpico 3 is nu 24 uur lang gratis te downloaden:
kijk op humblebundle.com/store


  Door: jkampmeijer op 18-09-2013 @ 12:50 (score: +1 | Informatief)
Lees op tweakers.net dat iFruit ook problemen kent:
Gamers die wel kunnen spelen lopen in Grand Theft Auto V soms ook nog tegen problemen aan. Zo lijkt Rockstar te kampen met serverproblemen die de werking van de iFruit-app beïnvloeden. Niet alleen zou de app niet werken, ook enkele online gamefeatures die verbinding nodig hebben met de app of Rockstars Social Club zouden door de serverproblemen niet werken. Dit probleem is overigens niet voorbehouden aan de PlayStation 3, maar speelt ook bij gamers die op de Xbox 360 spelen.


1