Schakel over naar de mobile view
      

   
  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
 Reacties: 1   Stemmen: 680
  Reacties van de week
Beneden volgen de 5 meest gewaardeerde reacties in de afgelopen 7 dagen. De reacties van de week worden gebaseerd op waarderingen van moderators die uitgedeeld zijn, variërend van 0 tot 4 punten per bericht. Reacties van mensen zonder profiel op Evilgamerz worden niet meegenomen in deze lijst.

 Door: Kont op 14-06-2019 @ 13:22 (score: 1 | Interessant)
Ook al heb ik nooit een Xbox gehad, ik was toch benieuwd naar de aankondiging van de nieuwe generatie. Alleen werd er precies niks gezegd, alleen wat domme marketing kreten waar de helft toch niet van waar is. Verder was het een vreselijke E3. Die nieuwe Avengers game kan leuk worden en de remaster van Commando's 2 is eigenlijk het leukste voor mij. Nu tijd voor Sony om er overheen te klappen want een beter moment dan dit is er denk ik niet.


 Door: Yellow13NL op 14-06-2019 @ 10:16 (score: 1 | Informatief)
Is toch echt meer het beroerde aantal spectaculaire aankondigingen ben ik bang, afwezigheid uiteraard ook. Gamers om mij heen die ik spreek, vonden het vooral erg saai, met Nintendo's aankondiging van Breath of the Wild 2 als hoogtepunt. Microsoft was de grootste verliezer, veel gezichtsverlies en dat komt van iemand die 15 jaar die hard MS is geweest ongeveer. Sony is gewoon een erg slimme zet, maar daarentegen doen ze dat t.o.v. MS helaas al aardig wat jaren. Vermoedelijk ga ik volgend jaar denk ik weer overstappen op Playstation. I bend the knee dus waarschijnlijk. :D


 Door: TommyNL op 14-06-2019 @ 10:35 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Altijd vreselijk nieuws dit soort berichten.


 Door: Z@3 Redrum op 14-06-2019 @ 10:19 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Ik denk dat MS volgend jaar ook stopt met de E3 en dan is het event ten doden opgeschreven. De GamesCom trekt toch wel een stuk meer bezoekers maar dat is ook een echt consumentenfestival. Ik denk dat publishers ook liever gespreid hun aankondigingen willen doen ipv. alles op 1 event.


 Door: Z@3 Redrum op 14-06-2019 @ 09:18 (score: 0 | Niet gedefinieerd)
Triest op zo'n leeftijd, zo jong nog.