Ontmoet je nieuwe metgezel in Hunting Simulator 2

thumbnail

NACON maakt met plezier meer bekend over Hunting Simulator 2, de nieuwe jachtsimulator van Neopica die op 25 juni 2020 verschijnt voor PS4, Xbox One en pc. 

Een nieuwe video van Hunting Simulator 2 toont een felbegeerd gameplay-element dat voor het eerst sinds lange tijd aan een jachtgame is toegevoegd: een jachthond! Jachthonden zijn essentiële metgezellen voor vele jagers en vormen dan ook één van de belangrijkste toevoegingen aan deze tweede game in de Hunting Simulator-serie.

In de uitgestrekte omgevingen van Hunting Simulator 2 is het niet altijd even makkelijk om je prooi te vinden. Net als in het echt, moeten spelers geduld hebben en aandacht schenken aan verschillende aanwijzingen in omgevingen om de sporen van dieren te vinden en volgen. Voor dit cruciale onderdeel van een geslaagde jacht, kunnen spelers nu vertrouwen op de hulp van hun trouwe metgezel.

In Hunting Simulator 2 zijn drie hondenrassen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken en vaardigheden waar spelers handig gebruik van kunnen maken. Kies de Beagle, Labrador Retriever of German Shorthaired Pointer als ideale partner om mee op jacht te gaan!

Hunting Simulator 2 verschijnt op 25 juni 2020 voor PS4, Xbox One en pc.
Een Nintendo Switch-versie komt later beschikbaar.

In Hunting Simulator 2 zijn de natuurlijke omgevingen die je verkent groter, gevarieerder en indrukwekkender dankzij de compleet vernieuwde graphics en geluidseffecten. De game levert vele uren aan uitdagende en meeslepende uitdagingen tussen de flora en fauna van enkele van de mooiste plekken in Europa en de Verenigde Staten. Spelers kunnen in Hunting Simulator 2 maar liefst 33 verschillende soorten dieren tegenkomen. De kunstmatige intelligentie voor elke soort is significant verbeterd om de unieke en realistische gedragingen van de dieren adequaat te reproduceren.

Via een gloednieuwe interface kunnen spelers voor hun uitrusting kiezen uit meer dan 75 wapens en accessoires en 90 officiële kleding-items van de beste gespecialiseerde merken: Browning, Winchester, Verney Carron, Bushnell, Kryptek en vele andere. 

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Naar boven