Scarlet Nexus van Bandai Namco Entertainment Inc. aangekondigd voor Xbox, PlayStation en pc

thumbnail

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigde SCARLET NEXUS aan, een nieuwe RPG-franchise die is ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios en wordt geleid door voormalige leden van BANDAI NAMCO Entertainment’s veelgeprezen TALES OF-serie. Aangekondigd voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via STEAM, neem je de rol aan van Yuito Sumeragi, gewapend met een talent in psycho-kinesis, verken je de futuristische stad New Himuka en ontdek je de mysteries van een Brain Punk-toekomst die gevangen zit tussen technologie en paranormale vermogens.

In de verre toekomst werd een psionisch hormoon ontdekt in het menselijk brein, waardoor mensen extra zintuiglijke krachten kregen en de wereld zoals wij die kenden veranderde. Toen de mensheid dit nieuwe tijdperk binnenkwam, begonnen gestoorde mutanten, bekend als Anderen, uit de lucht te vallen met een honger naar menselijke hersenen. Ondoordringbaar voor conventionele wapens, waren degenen met onmiddellijke buitenzintuiglijke vermogens, bekend als helderzienden, onze enige kans om de aanval van bovenaf te bestrijden en de mensheid te behouden. Sindsdien zijn helderzienden verkend voor hun talenten en gerekruteerd voor de Andere Onderdrukkingskracht, de laatste verdedigingslinie van de mensheid.

Spelers duiken in een complex verhaal van banden, moed en heroïek, gemaakt door de geesten achter de iconische TALES OF-game, TALES OF VESPERIA. Met behulp van psycho-kinetische krachten wordt de wereld een belangrijke bondgenoot. Til, breek en gooi stukjes van de omgeving op om aanvalscombinaties op te bouwen en vijanden te verpletteren.

“De volgende generatie videogamethuisconsoles laat het ontwikkelingsteam het volledige potentieel van SCARLET NEXUS realiseren”, aldus SCARLET NEXUS Producer, Keita Iizuka van BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “Spelers kunnen beelden en psychische gevechten verwachten met een hoge resolutie en framerate, samen met volledig interactieve real-time gevechten met dynamische animatie. Door gebruik te maken van Smart Delivery op Xbox Series X kunnen spelers ook genieten van de beste versie van SCARLET NEXUS, ongeacht of ze met Xbox Series X of Xbox One op de volgende generatie spelen”.

SCARLET NEXUS wil de manier waarop gamers naar Japanse RPG’s kijken veranderen met een krachtige futuristische esthetiek en een gestroomlijnd gevechtssysteem dat snelle actie in evenwicht brengt met strategische planning”, aldus Hervé Hoerdt, Senior Vice President Marketing, Digital, Content bij Bandai Namco Entertainment Europe. “Onder leiding van een buitengewoon getalenteerd team bij BANDAI NAMCO Studios, zal hun gecombineerde jarenlange spelontwikkelingservaring samen met de kracht achter de volgende generatie thuisconsole-systemen hun belofte zeker waarmaken”.

SCARLET NEXUS zal beschikbaar zijn voor de Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via STEAM.

guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments

Naar boven